TW
0

El matrimoni és un projecte entre dues persones dona/home, mirant vers un mateix horitzó. Un projecte que necessita d'uns fonaments sòlids, que donin sostenibilitat i continuïtat a l'obra iniciada, -el compromís de viure en parella-, un compromís que requereix, anar-hi treballant cada dia amb constància i perseverança, amb el creixement d'un amor compartit, amb respecte i fidelitat.

En les parròquies s'hi casen durant l'any varies parelles, que es coneixeran o no, que potser coincidiran uns anys després quan portin els seus infants a l'escola o a la catequesi parroquial amb algunes activitats extraescolars, esportives etc. Però entre l'espai que va des de que es casen fins que porten els seus infantats a l'escola o a catequesi passen uns anys en què potser es troben soles, aïllades, sense relació amb altres parelles...

Mossèn Josep Moreno farà una xerrada, orientada a les parelles de festejants i matrimonis joves, interessats en posar bons fonaments a les seves relacions d'amor i projecte de vida en comú.

Mossèn Moreno, presentarà un programa d'equip de 3 anys, -de fer grups de parelles-, amb el compromís de fer algunes trobades durant l'any, tractant temes d'interès comú, com la relació conjugal, família, relacions socials, Església, etc. Compartint dubtes, desitjos, emocions, projectes, pors... I és que trobar-se en grup, permet fer la descoberta, de què aquelles dificultats o problemes que a vegades pensem que només tenim nosaltres, en grup, descobrim que sovint també els tenen els altres. Quan fem grup i confrontem diferents punts de vista a vegades és més fàcil trobar solucions que no pas quan ens trobem sols. Igualment en grup es presta a compartir inquietuds, il·lusions, experiències, alegries i projectes de futur, amb un enriquiment mutu. El grup també pot ajudar, a donar solidesa als fonaments, posats amb el compromís del matrimoni, en veure que el camí el fem en una mateixa direcció.

Sou tots convidats, idò, a aquesta xerrada que impartirà Mossèn Moreno, el proper divendres dia 11, a les 21 hores a la Sala dels Arcs del Seminari Diocesà de Ciutadella (Entrada per la porta de Castell Rupit).