TW
0

Queden pocs dies per tancar definitivament un any que, en resum, es pot definir com a complicat. Molts de vosaltres us heu trobat en una situació difícil, potser fins i tot nova a la que heu hagut de trobar solució. No corren bons temps i això es nota en tots els sentits. Tot i això, no ens hem de deixar endur pel pessimisme. Hem de tancar aquest any per iniciar-ne un altre amb la màxima il·lusió i ganes per tirar endavant. Això és justament el que hem volgut i volem fer des de l'Ajuntament. Volem seguir al vostre costat, acompanyar-vos i ajudar-vos en tot el que estigui a les nostres mans.

El 2010 ha estat un any de canvis, de reptes, de demandes ciutadanes i de solucions però sobretot, i d'això n'estem especialment orgullosos, ens ha permès avançar en temes que portaven massa temps sobre la taula. Enguany hem pogut iniciar projectes que s'han de convertir en definitoris de la ciutat que volem. Perquè és en èpoques de dificultat quan l'Ajuntament ha de demostrar la seva eficàcia.

En aquests darrers mesos hem pogut veure com s'han fet realitat diferents projectes de gran importància per la ciutat. La construcció de l'ascensor del port, la nova escola de primària al Camí d'en Guixó que ha de possibilitar el trasllat de l'Escola d'Adults, el desenvolupament esportiu a Bintaufa, la llicència d'obres per a la nova residència de Villa Luisa, els aparcaments de Sa Punta i del Carrer Vassallo o l'acabament dels nous jutjats són clars exemples d'aquest compromís amb tots vosaltres i amb la ciutat.

Obres i projectes antics que s'entrelliguen amb noves propostes i oportunitats. Mai fins ara havíem prestat tanta atenció als serveis socials, amb dotacions pressupostàries que creixen any rere any per garantir una cobertura global. Mai fins ara havíem apostat tant per la formació, tant necessària en èpoques de dificultats econòmiques, amb més d'un miler de joves aprofitant els nostres programes d'ajuda i inserció laboral. Mai fins ara havíem centrat tants esforços en revitalitzar el centre històric amb unes obres que transformaran la ciutat per complet. Mai fins ara havíem posat a disposició de totes les associacions de la ciutat uns espais còmodes a cada una de les barriades com són els centres cívics. Aquest 2010 ha representat tot això i molt més.

Un compromís que seguirà vigent el 2011. L'Ajuntament, l'equip de govern municipal i jo mateix, seguirem apostant per vosaltres; seguirem al vostre costat. I ho farem amb aquella vocació de servei públic que ens caracteritza. El 2011 serà, sens dubte, l'any de la culminació de molts d'aquests projectes que enguany hem pogut resoldre.

L'any que ve seguirem oferint-vos el bo i millor de tots nosaltres. Per això el meu desig per aquests dies de festa no és més que convidar-vos a deixar enrere les dificultats, a mirar endavant perquè el futur que ve serà molt millor. Que tots tingueu unes molt bones festes i una magnífica entrada al que promet ser un molt bon any nou.