TW
0

Com cada any, S'Altra Senalla de Caritas Diocesana de Menorca ofereix una ampla gamma de productes de comerç just, biològics i de qualitat local, per a que puguis viure les festes nadalenques d'una forma més solidària. Aquests lots i paneres amb diferents mides i combinacions, són ideals, tant per oferir a la família, com per a regals d'empreses o de caire institucional.

El Comerç Just posa l'economia al servei de les persones i permet que milers de famílies d'Àfrica, d'Àsia i d'Amèrica Llatina, puguin millorar les seves condicions de vida gràcies a la vida dels seus productors en condicions dignes: sense explotació, reben un preu i un tracte just per la seva feina.

S'Altra Senalla de Caritas, juntament amb altres organitzacions, sensibilitzam la nostra societat sobre les desigualtats Nord-Sud, en denunciam les causes i promovem transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari.

Per aquesta raó, estem convençuts que amb aquests lots de Nadal, no només estàs regalant productes de gran qualitat que respecten els drets laborals i el medi ambient, sinó que també poden ser un bon instrument per a sensibilitzar per a un consum responsable. Al mateix temps és com si fessis dos regals en un: un per als productors i productores del Sud; i l'altre per a la persona a qui li regales.

Et proposam diversos lots de Nadal predefinits, o si ho prefereixes, pots demanar-nos paneres fetes a mida amb productes d'alimentació i algun producte d'artesania. Els productes que t'oferim són d'una cuidada selecció d'Àsia, Amèrica i Àfrica i que tenim a les botigues solidàries.

Les presentacions poden ser en caixes de cartró, de fibra natural o en algunes safates i recipients.

Ens trobaràs a: C/ Concepció 15 (Maó), C/Menor (Alaior) i a la Plaça de la Concòrdia a Ciutadella.

¡Els nostres millors desitjos per a aquest Nadal!