TW
0

Diumenge tindrem ball, a Alaior. Bé, en realitat no serà ball, sinó cançó. Ja estam escalfant els motors per a una nova edició del festival de la cançó (lleugera, moderna, melòdica, de sempre). Enguany el dedicarem als grans èxits dels anys setanta, i no només hem pensat en els grans temes de Camilo Sesto, Nino Bravo, Iva Zannichi, Mari Trini, Cecilia, etcètera, ja que també convidem Bob Dylan, Mick Jagger, Steve Wonder, i un altre etcètera. En el pròleg del festival de dia 29 de juliol hem volgut incorporar una nova activitat per a fer-lo més participatiu.

Es tracta d'un concurs obert per a cantants aficionats, noves veus de les quals se n'escollirà una perquè se sumi a la llista de vocalistes principals que intervenen en el festival. S'han inscrit deu amics, tres veus masculines i set veus femenines, que aquest diumenge cantaran en directe la cançó que han escollit. Això passarà el fosquet a la plaça d'Alaior. Un Jurat de persones enteses en la matèria del cant valorarà les diferents interpretacions i n'escollirà una.

El premi serà un cap de setmana llarg a un apartament de Son Bou, gentilesa de Menorca vacations, i el fet d'entrar en el programa del festival. Hem considerat que és una bona manera de donar oportunitats a la gent que comença en el món de la música, a les persones que els agrada cantar en aquesta terra de cantadors. A tots ells els hem d'estar ben agraïts, com també a Ricard Ramisa, que s'ha preocupat de la part més tècnica d'aquest concurs. Esperarem que la plaça s'ompli com en les millors ocasions, que torni ser el centre neuràlgic de la gent d'Alaior.