TW

Existeix una generació àmplia de mestres que vam acabar la diplomatura quan va començar la crisi, o durant els anys més durs, i que mai hem pogut treballar com a professors interins. Abans, el sistema de selecció valorava l'antiguitat del personal docent a la borsa, però fa uns anys que només es té en compte la nota mitja. Això provoca que, amb l'entrada de gent nova a la borsa, tota una generació de mestres ens haguem quedat sense opcions d'avançar dins la llista d'interins i ens trobem condemnats a no treballar.

El que ens sap més greu és que la Conselleria s'ha oblidat de nosaltres. Sentim que ens fa un tracte injust i que cada vegada ens ho posa més difícil. Senyores i senyors de la Conselleria d'Educació Cultura i Universitats, trobeu just que mestres amb ganes de fer feina faci més de 6 anys que esperam? No trobau que l'antiguitat a les llistes d'interins s'hauria de valorar d'alguna manera?

Personalment, durant aquests 7 anys mai no he perdut l'esperança. Cada any he fet el tràmit pensant que tindria sort. També he fet cursos per tenir mèrits que no he pogut comptar mai, perquè fins que no has treballat 30 dies no te'ls deixen ni presentar. Em nego a tirar-los a la paperera i a resignar-me. La realitat, però, és que cada vegada estic més lluny de poder treballar, sempre vaig caminant enrere a la llista perquè tothom me passa davant. I a mi m'encantaria ser mestra!
Som molts mestres que estam en aquesta situació i hem de fer alguna cosa. Podeu entrar al portal: change.org i signar la petició: «valorau l'antiguitat a la llista d'interins». Ho podeu fer tots els que esteu d'acord i ho presentarem a la Conselleria. Lluitarem fins a l'esgotament per poder fer feina. A veure si algú es vol adonar que estam aquí, esperant.