TW

Sempre he pensat que els fiets/es han de tastar múltiples esports quan són petits/es, donar-lis eines i facilitats perquè coneguin els ventalls de valors que transmeten cadascún d'ells.... i després cada fiet/a podrà elegir aquell que millor s'adapti a les seves habilitats o aquell que més li agradi. Tenc la sort, com a mestra d'Educació Física, que el programa «Xala Jugant» del Consell Insular de Menorca ofereix a les escoles aquesta oportunitat de donar a conèixer als meus alumnes molts esports. Un dels que més repercussió té és l'Atletisme Divertit, que juntament amb la Federació d'Atletisme de Menorca,et dóna la possibilitat de participar al Campeonat Nacional d'Espanya, representant a la nostra Comunitat Autònoma.

El passat cap de setmana es va disputar el XI campeonat nacional d'Espanya de «Jugando al Atletismo» organizat per la RFEA (Real Federació Espanyola d'Atletisme) a la localitat murciana de Fortuna. La nostra escola, CEIP Àngel Ruiz i Pablo, d'Es Castell, representava Balears amb l'equip femení i el CEIP Pintor Torrent, Ciutadella, amb l'equip masculí.

El resultat, la classificació... són aspectes dels menys importants, així i tot, van fer un espectacular torneig, quedant a la vuitena posició les al·lotes i la dotzena els al·lots. El que més valor té és l'experiència que s'emporten els/les alumnes. Una organització fantàstica per la part de RFEA, que subvenciona l'estada, repleta d'activitats d'animació, esportives, culturals i de convivència.

Des d'aquí vull agrair personalment al Consell Insular , a la Federació d'Atletisme, a l'Ajuntament d'Es Castell, l'APIMA i a l'escola CEIP Àngel Ruiz i Pablo per la seva col·laboració i aportació econòmica que han fet possible que na Nerea, n'Alba, n'Ona, na Júlia, n'Anna i jo mateixa haguem passat un cap de setmana innolvidable, ple d'anècdotes, fent nous amics i ens hagin donat aquesta oportunitat de competir a un campeonat nacional.

També donar les gràcies a n'en Bosco, de formatges Quintana i en Joan de Cas Sucrer per regalar-nos els seus productes per poder oferir a la mostra gastronòmica per Comunitats, activitat inclosa dins aquesta competició. I no em vull oblidar de l'equip directiu del centre, que des del primer moment em va donar suport i es va implicar en aquest projecte educo-esportiu, a les famílies de les alumnes per la confiança i el bon tracte cap a la meva persona, a ses mamàs, alumnes i a n'Ester del CEIP Pintor Torrent per compartir i disfrutar d'aquesta positiva aventura amb nosaltres. Moltes gràcies!!!