TW

El succeït la setmana passada en el plenari extraordinari i urgent de l'ajuntament d'es Castell, sembla que encara està portant cua. Els comentaris i escrits de l'equip de govern i en especial del president del PP d'es Castell i portaveu municipal de la formació, el senyor Fedelich, no fan altre cosa si no que donar una visió totalment trastocada de diversos fet ocorris , que recordem , no és la primera vegada en que els representants de l'oposició ens hi hem de trobar . No deixa de ser curiós que el senyor Fedelich i el PP en general atribueixin a tota l'oposició el fet d'allunyar la política dels ciutadans i d'alimentar la divisió i la crispació de manera gratuïta al municipi, com a frase feta no està malament, però res més lluny de la veritat. Ara resulta que si des de EM-EU (o altre partit de l'oposició) es critica, denuncia, es fa públic, o es qüestiona qualsevol decisió de l'equip de govern, resulta que el crispador es el denunciant, no el qui fa el fet. Per exemple, si diem que hauríem pogut tenir fonts d'aigua potable des de fa mesos, qui divideix a la ciutadania es l'oposició , si diem que no estem d'acord amb com es duem a terme les remodelacions dels molins i que la despesa no es la que se'ns havia dit, la culpa és de l'oposició , si creiem que s'han incomplert mocions municipals, com la referent als q1uarters (es parlava de negociar una compra i no ho han fet ) la culpa ...

Diu el senyor Fedelich que es una llàstima que a l'oposició no els interessin els temes del poble i manco el tema dels quarters i que no anéssim al plenari, diu el senyor president del PP d'es Castell , que tothom te feina i responsabilitats , el que no diu es que el plenari fos convocat un dia abans i que no tinguéssim la documentació del nou conveni fins a dos dies abans del plenari, es menteix també quan es diu que el senyor batle (negociador en aquest i altres temes d'urbanisme, quan hi ha un regidor que s'hauria d'encarregar d'aquests temes) va propiciar en el conveni una nova zona verda i espai socio-sanitari (no diu que tingui que ser públic), voldria recordar , que precisament aquest es un punt que sempre des de EM-EU hem reivindicat , la gestió pública d'una zona emblemàtica del municipi on sempre (sempre) EM-EU hem reivindicat com uns terrenys que haurien d'estar destinats a diversos usos de caràcter públic, espai cultural, educació (I.E.S) socio-sanitari (geriàtric, entre altres). No ha fet res de nou l'equip de govern municipal en aquest aspecte, ells (PP-UMe) negaven i votaven en contra de les propostes que els hi fèiem des de EM-EU en aquest sentit.

I sí, senyor, Fedelich , i tant que ens interessen els temes del municipi i per que ens els prem molt seriosament no podem, ni vostès ho haurien de fer) prendre decisions a la lleugera, per aquest motiu necessitem un temps per poder revisar la documentació amb els nostres companys i companyes del municipi i no d'aquesta manera, han tornat a incomplir un acord de ple i el més greu, han incomplert la seva paraula, que no era altre de mantenir informat als grups de l'oposició de les negociacions (ens varen negar que estesin negociant).

Dir a un municipi que pateix de manera sagnant el problema de l'atur, que tots tenim feina ... com a frase feta val, però una mica de consideració, està clar que vostre podrà anar al plenari, de fet es canvien els horaris dels plenaris segons l'horari i disponibilitat dels regidors i regidores de l'equip de govern, mai de l'oposició.

Per cert, el plenari, no havia de per que ser ni urgent ni extraordinari, fent les coses amb cap i cura es podria haver realitzat com a ordinari a final de mes.

Senyor batle, la no retransmissió del ple a través de radio es Castell, es un altre incompliment d'una moció d'EM-EU que deia que es retransmetrien Tots els plens per la radio, ja fossin ordinaris, extraordinaris o urgents. Des de EM-EU, d'es Castell ens ratifiquen en el seu caciquisme demostrat un cop més.