TW
0

XXVè aniversari de l'Escola de Música d'Alaior

n L'Escola Municipal de Música arriba enguany al seu XXVè aniversari. La trajectòria de l'escola ve marcada per un camí d'esforç i perseverança. Com a molts de centres, s'ha de dir, va començar amb més il·lusions que mitjans, però amb el gran avantatge de ser una escola propera, i professional que sorgia a l'empar de la gran tradició i afició que la música sempre ha tingut en aquest municipi.

Es fa difícil precisar la quantitat d'alumnes, petits i grans, que durant aquest vint-i-cinc cursos consecutius han omplert de sons el centre del poble, han entonat les seves veus i adquirit coneixements i domini sobre la interpretació instrumental. El que menys profit hagi tret haurà avançat en el reconeixement i valoració del sentit màgic i els valors pedagògics, anímics i de comunicació que té la música.

Bé idò, vint-i-cinc anys més tard, després d'haver fet un recorregut per a diferents locals, haver vist passar una gran desfilada de professionals de categoria, després d'haver acollit promocions i promocions d'alumnes, on no hi manquen aquells que s'han especialitzat i trobat l'èxit en carreres professionals, l'escola creu també arribat el moment de fer vista enrere i commemorar aquest aniversari d'argent.

El proper dissabte dia 30 celebrarem una gala musical as Convent de Sant Diego. Queda per dit que els antics alumnes i el bon públic que sempre hem tingut a Alaior estan convidats a sumar-se a aquesta festa d'aniversari. Que soni la música!


Mertxe Orfila
Directora de l'Escola Municipal de Música

Alaior