TW
0

Una disculpa
Com a regidora de Cultura i Educació de l'Ajuntament d'Alaior vull demanar públicament a totes les famílies dels alumnes de 3er i 4art d'ESO, de 1er i 2º de Batxillerat, que cursen estudis a aquest municipi, així com també al professorat de tots aquests grups educatius, la intempestiva cancel.lació de l'espectacle "Una noche blanca con los clásicos" que teníem concertat per avui divendres i en el que havíem posat molta il.lusió i bastantes hores de feina.

A les 10.48 hores d'ahir, a menys de 24 hores per la funció, l'empresa que representa a la Compañía Marsillach ens va comunicar la cancel.lació de l'espectacle, tot argumentant que el Teatre Principal els hi havia desdit les dues funcions també previstes per avui i donat que suposadament ja no els hi era rentable desplaçar-se des de Madrid.

L'Ajuntament d'Alaior ha presentat un requeriment a l'empresa en reclamació de danys i perjudicis, per les moltes hores de feina posades, per defraudar també la bona resposta i col.laboració que hem trobat en tot moment en les direccions i claustres dels IES Josep Miquel Guàrdia i La Salle, per trastocar les programacions lectives i desmuntar la feina feta en la preparació a l'aula dels textos en què havien d'intervenir els alumnes.

Pensem que no és manera de procedir per part d'una companyia que suposàvem seriosa, sobretot, tenint en compte que l'Ajuntament d'Alaior fent un esforç econòmic ajudava a fer viables les funcions programades a Maó.

En qualsevol cas, jo sí vull donar la cara i demanar disculpes per qui realment ho hauria de fer.
Isabel Rodríguez Anglada
Regidora de Cultura i Educació
Alaior

Turismo fuera del verano: una comedia
Ya he retornado a mi ciudad en Italia he pensado mucho para escribir esta carta que me hace mal al corazón. Le contaré:

Con mi familia tenemos una casa en Menorca después de doce años. En esta ocasión y por razones especiales no hemos venido durante el verano como hacemos siempre –mi esposa, mis padres y los niños están de medio julio a fin agosto–, y hemos venido en octubre 17, hasta el 6 noviembre. Nunca más de la vida volveremos fuera del verano.

Tenemos la casa en la costa sur. Playa de Binibèquer: bar cerrado; no hay sombrillas, no hay hamacas ni wc. En la zona lo mismo: Restaurantes cerrados. El domingo 30 octubre ya no puedo comprar periódicos y tengo que hacer diez kilómetros para comprar...

Estoy contento de pensar que mis amigos de Menorca tienen bastante con el negocio de verano y pueden descansar en el resto del año. Yo no puedo hacerlo. Felicidades.

Pero no digan que quieren ampliar la temporada turística sin salir de su casa para abrir el negocio. La hipocresía no es una muy buena prueba de amistad con los que venimos a pasar las vacaciones.

Con toda cordialidad y hasta julio y agosto.
Pietro Corridoni
Milano / Italia