La Festa de Caixers té un programa que abasta quatre dies.

TW
12

Alaior encara té una festa pendent. És la Festa de Caixers, arrelada al municipi des de fa molts anys i que s’orienta sobretot a la gent major i més menuda del municipi. Els organitzadors, el Grup d’Amics de sa Festa de Caixers, expliquen que els membres del Club de Jubilats i els usuaris del geriàtric viuen aquesta celebració de forma especialment emotiva, ja que hi participen d’una manera molt activa.
La Festa de Caixers d’Alaior començarà demà a les 20.30 hores amb una nit de glosat al Carrer Nou.

Divendres és el torn de la música, a partir de les 19 hores, amb Ritmo Menorca i Orquestra Huracán.
Dissabte i diumenge són els dies més forts. Dissabte, a les 11 a la Plaça des Ramal amb jocs en família, castells inflables i tallers, a les 12 hores una Batucada des del carrer Pare Huguet i ja per la tarda, a les 17.30 hores sortida des de l’Ajuntament de la cercavila per la Xaranga Idò Sí i la Colla Gegantera d’Alaior. A les 18 hores al Pla den Borràs es trobarà la qualcada per anar a cercar la bandera al Club de Jubilats i a les 19.30 hores a sa Plaça esclatarà el tradicional jaleo amenitzat per la Banda de Música d’Alaior.

Diumenge, a les 9 hores cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior, i a les 9.30 hores replec de la qualcada as Pouet que sortirà per anar a recollir la bandera al Club de Jubilats. A les 11 hores a l’església de Santa Eulàlia, missa i a les 12 hores s’iniciarà el jaleo amb la corresponent entrega de canyes verdes i culleretes, de nou amb la Banda de Música d’Alaior.