Els patges van ser rebuts al Teatre Principal per moltes famílies, que esperaven el moment per poder lliurar-los les cartes amb les peticions dels més petits, perquè arribin a Ses Majestats d’Orient | Javier Coll

TW
1

Amb el dia de Nadal i la visita del Pare Noel ja passada, és hora de rebre ja als patges i carters dels Reis d’Orient que, com cada any, visitaran l’Illa entre dia 5 i dia 6.

Els primers patges a passar per Menorca van ser els de Ciutadella, dissabte passat, i els següents van ser els que van visitar aquest dissabte capvespre els tres pobles de llevant, Maó, Es Castell i Sant Lluís.

Santlluïsers i maonesos van ser els primers a veure de prop als patges reials. Uns, els van rebre al amb un grup de cavallers de Sant Lluís, la Colla de Gegants del poble i la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior, per dirigir-se cap a la Sala Polivalent Albert Camus, on els fillets i filletes van lliurar les seves cartes.

Noticias relacionadas

A Maó, l’arribada dels patges va ser per Ses Moreres i, amb la música de la Xaranga de la Banda de Música, van arribar al Teatre Principal, on tot estava a punt perquè tothom pogués passar a lliurar la seva carta. Mentre, as Castell hi va haver la cavalcada de l’ambaixador reial pels carrers del poble. Havien arribat al Centre de Cultura.

Aquest dissabte, més rebudes

A Fornells, els patges arriben aquest dissabte, a les 12 hores, a la plaça de S’Algaret, i a Llucmaçanes ho faran a les 19 hores. A Sant Climent arribaran diumenge, a les 12 hores, i as Mercadal hi seran a les 20 hores (plaça Constitució). A la resta de pobles, la recepció serà dimarts dia 1. A Alaior, seran a l’Ajuntament a les 18.30 hores per anar a la plaça des Ramal; as Migjorn, desfilaran a partir de les 19 hores; i a Ferreries arribaran al Pla de l’Església a les 19.30.