El Recinte Firal de Maó va ser aquest diumenge, novament, el punt de trobada en aquesta nova edició de la iniciativa | Javier Coll

TW
0

Cap fillet s'ha de quedar sense regal aquest Nadal, i un any més, Radio Menorca-Cadena Ser, col·labora perquè així sigui. Ha estat amb la vint-i-vuitena edició de la gala «Por la sonrisa de un niño», amb la que, juntament amb la Creu Roja, han aconseguit recollir fins a 190 regals i més de 800 euros.

El Recinte Firal de Maó va ser aquest diumenge, novament, el punt de trobada en aquesta nova edició de la iniciativa, per on, al llarg del matí, hi van passar més de 600 persones, que aportaren els seus donatius i els regals que es destinaran a aquelles famílies que ho necessitin, perquè cap infant es quedi sense l'alegria d'obrir algun regal el dia de Reis.

Aquesta és una iniciativa que es va posar en marxa per primera vegada fa 28 anys, gràcies a l'empenta de Manolo Escalona, qui era col·laborador de l'emissora radiofònica a Menorca. Una proposta que ha tingut continuïtat i que cada any alegra les famílies, «que ens agraeixen moltíssim que els poguem dur alguns regals per als seus fills», deia Josep Allès, de la Creu Roja de Maó, mentre explicava que la feina es fa en col·laboració amb els ajuntaments de Maó i Es Castell i els Serveis Socials, i que per ara ja han canalitzat unes setanta peticions.

«Por la sonrisa de un niño» va tornar a ser l'espai lúdic de sempre, amb boti-botis per als més petits i tallers de pintar cares amb la Protectora d'Animals, o de dibuix, amb la mateixa Creu Roja. A més, es va comptar amb les actuacions de Diego Martín, qui va presentar a Menorca alguns temes del seu nou disc, i de Pinyeta Pinyol, que van animar els fillets en diverses ocasions, així com també de les filletes de Rit-Mô que oferiren una demostració de gimnàstica rítmica. El matí també va estar carregat de regals, amb una rifa de productes de diferents patrocinadors, i es van fer entrevistes als protagonistes que passaren pel recinte. Entre aquests, com és habitual, uns setanta membres del Custom Harley Menorca.