El túnel del terror de Andrea Doria de Maó cumplía diez años de esta iniciativa | Javier Coll

TW
24

Menorca s'ha sumat un any més a la tradició de Halloween, i ho ha fet amb diferents propostes, algunes de les quals ben terrorífiques. Ha estat, per exemple, el cas de la casa del terror que han creat al barri d'Andrea Doria, a Maó, on ja fa una dècada que aposten per aquesta festa.

L'ambient de Halloween es va viure a diferents municipis, com ara al Centre Municipal d'Art de Ciutadella, on es va organitzar un passatge del terror, complementat amb tallers i manualitats. O a la Plaça d'Espanya de Ferreries, on, organitzat per l'IES Biel Martí, es va fer una festa de Halloween amb ball, taller de maquillatge i torrada de sobrassada.

I com que el maquillatge és bàsic en un esdeveniment com Halloween, també as Castell van fer un taller, a l'envelat de l'Esplanada, i a la Plaça des Mercat hi va haver un túnel del terror.

A Maó, la Plaça Conquesta va acollir una festa infantil amb música el capvespre, i el Casal de Joves es va convertir en el Casal del Terror gràcies a la feina dels usuaris durant les darreres setmanes.