Mostra. Les figures geomètriques i humanes donen forma a la seva obra. - Archivo

TW
0

La galeria Xibau, va obrir el passat divendres una nova exposició, en aquest cas és de Neus Torrent i les seves creacions de patchwork, on els bodegons, figures geomètriques i humanes donen forma a les seves obres.

Com la mateixa autora explica, el patchwork és una forma d'entendre la vida, és creativitat, és reciclar creant obres d'art, el qual, està fet de retalls de vida i de persones, és la creativitat convertida en plaer.

El patchwork té els seus orígens en els europeus que emigraren als Estats Units, on de retalls de roba creaven un art simple, atès que les obres eren de restes de la roba que ja no servia, les seves creacions tenien certes mancances, una volta aquest art sortí d'aquest cercle, els colors i la creativitat donaren més vida a l'art de treballar amb trossos de tela que quan els ajunten creen uns tapissos, cobrellits, o objectes com ara una bossa. Els trossos de tela més emprats son el cotó per la seva qualitat a l'hora de treballar-lo.
Aquesta és la primera exposició que Neus Torrent fa de forma individual, ha participat en col·lectives, junt amb els alumnes que tallers que ella porta a terme, especialment en les escoles d'adults.

L'exposició romandrà oberta fins el 31 de març a la galeria Xibau de Ferreries.