Es Migjorn. Mercedes Valcárcel amb els artesans a les jornades. - C.A.M.

TW
0

Les Jornades d'Artesania de Menorca celebrades el passat cap de setmana as Migjorn Gran van comptar amb la presència de 40 artesans de molt diverses especialitats que van poder escoltar les ponències de reconeguts professionals. L'objectiu de les jornades era analitzar la situació de l'artesania dins el mercat actual des de diversos punts de vista.
A la convocatòria hi ha assistit la coordinadora general de Fuendesarte (Fundació Espanyola per la Innovació de l'Artesania), Mercedes Valcárcel que ha valorat positivament els productes i l'enfocament de l'artesania a Menorca.

A la seva ponència va destacar la importància de les noves tecnologies aplicades al disseny i com a mètode per facilitar les gestions. Un altre ponent va ser Josep Carretero que aposta per ampliar el mercat de clients.

En el col·loqui celebrat entre representants del sector artesà es va tractar com millorar la comercialització dels productes fets a mà. En el debat es va concebre la possibilitat d'aconseguir que més botigues de Menorca venguin productes artesans fets a l'Illa.