TW
0

En el marc de tècniques d'art que la galeria Xibau duu a terme, hi ha l'apartat de mossets d'art, on l'art gastronòmic omple, de tant en tant, la galeria, conjugant l'art pictòric i gastronòmic, amb les lògiques degustacions de l'art culinari del restaurant Ca n'Aguedet i del tast del vi Ferrer de Muntpalau, tot guiat pels seus autors en Crispín i en Miquel, que van acompanyar, explicar i servir, tot el que tenien preparat.

Pel que fa a la degustació, varen poder fer uns mossets d'arròs de la terra, cebes farcides, greixera de sardina amb vinagre i mel, milfulls d'albergínia amb gambes, púding de patata i púding de brossat i pinyons, acompanyat d'un tast de vins Ferrer de Muntpalau, vins negres de criança i reserva, i vins blancs de barrica de roure. Respecte al vi, hi havia exposades una col·lecció de botelles amb diferents etiquetes, originals, que al llarg dels anys han identificat aquests vins.

La proposta gastronòmica de Ca n'Aguedet fou valorada molt positivament per la nombrosa gent que va tenir el plaer de provar-la. Alhora que ho feien, van tenir la companyia d'un grup de rapsodes, Marc Florit, Sílvia Pons, i Eva Truyol, que, acompanyats a la guitarra per en Miquel Maria, recitaven poemes relacionats amb la cuina i el vi, tots ells molt adients a la jornada d'art gastronòmic.