El pròxim cap de setmana, entre els dies 26 i 28, l'IME celebrarà les Jornades Vicenç Albertí I el teatre entre la Il·lustració I el romanticisme. - Javier

TW
0

El pròxim cap de setmana, entre els dies 26 i 28, l'IME celebrarà les Jornades Vicenç Albertí i el teatre entre la Il·lustració I el romanticisme. Les jornades han estat plantejades de forma ambiciosa com explica Josefina Salord i Josep M. Vidal per comptar amb la presència de conferenciants de primer ordre especialistes en teatre i literatura catalana com ara Albert Rossich, de la Universitat de Girona, Maria Paredes, de la Universitat Autònoma, Pep Valsalobre, també de Girona, o Francesc Massip, professor de la Universitat Rovira i Virgili i de l'Institut del Teatre, qui a més presentarà, divendres a les 20.15 hores, la nova publicació "La viuda astuta" de Vicenç Albertí.

Les jornades també tenen com a punt fort la representació de l'obra "Assajant Albertí" a càrrec del grup teatral La Clota, serà divendres a les 22 hores a la Sala Multifuncional des Mercadal.

Una altra de les activitats destacades és l'audició, que es podrà gaudir dissabte a les 22 hores al Seminari de Ciutadella per primera vegada en la història, de "La creació del món de Haydn" en versió de Febrer I Cardona i de Vidal i Seguí que anirà a càrrec dels professors del Conservatori de Menorca.

Les jornades finalitzaran dimenge matí amb la Ruta pel Maó Il·lustrat per Ismael Pelegrí, cap de la Secció de Llengua i Literatura de l'IME.

L'assistència és lliure però per qui vulgui inscriure's previament s'ha d'omplir una butlleta que es pot trobar a la web de l'IME, el cost és de 30 euros i permet contar amb crèdits de lliure elecció de la Universitat de les Illes Balears.