També hi ha un espai dedicat als més petits, amb jocs infantils alternatius elaborats a partir del reciclatge | Javier Coll

TW
0
La zona de Sínia Costabella de Maó es converteix aquests dies en un espai dedicat al medi ambient, en què hi conflueixen fins a 58 expositors.
Els participants a la fira són empreses, entitats i administracions que mostren els seus productes i els seus serveis respectuosos amb l'entorn, i parades amb productes relacionats amb l'agricultura ecològica i el respecte al medi. Igualment, hi ha una mostra d'artesania de productes naturals i reutilitzats, així com un espai dedicat als més petits, amb jocs infantils alternatius elaborats a partir del reciclatge i la reutilització d'elements en desús.
La Festa del Medi Ambient es complementa amb una petita mostra de races autòctones, en què es poden veure tres cavalls de raça menorquina, quatre vaques vermelles també pròpies de Menorca, així com bens, gallines i gallines nenes.
Durant el matí han passat per la Sínia Costabella alguns grups escolars, en la que esdevé un important aprenentatge perquè les noves generacions creixin més conscienciats amb la necessitat de preservar el màxim el medi ambient.