Ciutadella va rebre amb il·lusió els tres Reis d’Orient, i centenars i centenars de persones van seguir la cavalcada en tot el seu recorregut - Paco Sturla

TW
0

Menorca desperta avui, després d'una llarga nit en que els Reis d'Orient han deixat una bona dosi d'il·lusió, a l'hora que missatges de pau i prosperitat. Una nit especial, sobretot per als més petits, que feia un any que esperaven aquest dia.

A Ciutadella, la cavalcada va començar bastant puntual, al voltant de les set del capvespre. La comitiva va iniciar el trajecte des de la rotonda del cavall, i va transcórrer pel Camí de Maó, la Contramurada, la Plaça des Pins i la Plaça des Born.

Durant el trajecte es van llençar 1.400 quilos de caramels, tots sense gluten, que la gran gentada que seguia la cavalcada s'encarregava de recollir.

En total van ser vuit les carrosses que formaren la filera reial, i a més de les tres corresponents als Reis, hi havia la del patge reial, la de l'estel, una en que hi era representat el pessebre, les dels carboners i els regals, i una del món de fantasia, amb personatges com Minnie. A més, hi havia comparses, un grup de ponis, els tradicionals patges a cavall, els capgrossos i els pastorets i els romans. Com no, també hi participà la Banda Municipal, així com els percussionistes del grup Esclat.

Arribats a l'Ajuntament, els Reis van entrar a l'Ajuntament, i des del balcó, van pronunciar els seus missatges al nombrós públic que seguia l'acte des de la plaça. Després visitaren la Catedral, les monges carmelites i el Convent de Santa Clara, abans d'iniciar la seva nit d'entrega de regals per totes les cases de la ciutat.