Oncle i nebot. José María de Olivar Ordis, Baró de Lluriach, i el seu nebot, Borja Morgades de Olivar, nomenat caixer senyor per al bienni 2014-15. - B.M.

TW
0

Borja Morgades de Olivar és l'elegit per la Junta de Caixers Senyors com a representant de l'estament nobiliari a les festes de Sant Joan durant el proper bienni, una elecció que serà efectiva quan ho aprovi l'Ajuntament de Ciutadella, reunit en sessió plenària extraordinària el 9 de Juliol.

El que serà caixer senyor el bienni 2014-15 va néixer el 2 de gener de 1975 a Barcelona. És fill de Miguel Morgades Tena i la menorquina María Teresa de Olivar Ordis, germana de José María de Olivar Ordis, baró de Lluriach. Borja Morgades està casat amb Isabel Parellada, amb qui té quatre fills, Inés, Ramon, Sofia i Borja. El nou caixer noble va aprovar les oposicions a notari el 2002, càrrec que va exercir primer a Corbera de Llobregat i des de 2005 a Manresa.

Com sorgeix la idea de postular-se com a candidat a caixer senyor?
Feia molts anys que ho estava pensant. De fet era la il·lusió que havia tingut sempre. A la meva família jo era el següent dintre de la línia de Cas Baró per poder sortir com a caixer senyor, i em feia il·lusió poder continuar amb el llegat del meu conco José Maria, actual baró de Lluriach, i anteriorment el meu avi, Simón de Olivar.

Lea la entrevista completa en la edición impresa o en Kiosko y Más