Procés. Seqüència de l’experiència viscuda pels joves en una anterior edició de l’activitat cinematogràfica

TW
0

Aprendre a crear una història de ficció rere la càmera és el guió a seguir pels alumnes que s'inscriguin en la nova edició de la proposta "Fem un curt". El 'workshop' que organitza el Festival de Cinema Mediterrani Mèdit, en col·laboració amb l'Institut de la Joventut i l'Ajuntament de Ciutadella, compartirà amb els interessats tots els secrets d'un rodatge de la mà d'actors, directors i tècnics professionals.

L'activitat, que tindrà lloc del 7 al 13 de juliol, s'emmarca en les colònies de set dies a l'alberg Sa Vinyeta, especialitzades en la temàtica cinematogràfica. Un curs dirigit a joves d'entre 14 a 25 anys per al qual s'han disposat un total de vint-i-cinc places. Enguany com a novetat, inclou allotjament en pensió completa i monitoratge les 24 hores.

Els tallers que es duran a terme seran de direcció i producció amb Lorraine Gallard; interpretació a càrrec de Pape Monsoriu; coneixements de càmera i so amb Txampa; i muntatge amb Albert Álvarez Bresco.

Projecció en el festival

Com altres anys, el projecte que en surti de les jornades de formació es presentarà en públic el darrer dia del Festival de Cinema Mediterrani de Ciutadella de, a la plaça de la Catedral.

La tramitació d'inscripcions, en marxa des del passat mes de maig, es duu a terme exclusivament per Internet (www.injovemenorca.com). Les places s'atorgaran per ordre d'arribada. En cas de superar el número ofert s'obrirà una llista d'espera.