TW
0

Autofitxa

Em dic Dani Hidalgo Allés. Vaig néixer l'1 de desembre de 1991, som de Ciutadella i estudio primer curs de TAAFE a l'Institut Cap de Llevant. M'agrada practicar esport.
Som en Josep Benejam Taltavull. Vaig néixer dia 2 d'abril de 1991 i també som de Ciutadella. Estic estudiant quart curs d'Administració i Direcció d'Empreses a la UIB. M'agrada practicar esport, la fotografia i dibuixar.


"Escriu la teva història", el seu curt, va resultar guanyador del Concurtsmetratge d'Injove. Quin és el missatge?
La principal idea que volem transmetre amb aquest missatge és que cada persona és responsable de la seva vida. En diverses situacions pots veure't influenciat per l'opinió d'altres persones, però la decisió de considerar-les o no és únicament teva. Per tant, independentment del que diguin altres persones, tu ets l'encarregat de decidir el que vols per tu mateix, i amb ganes i voluntat pots aconseguir tot el que et proposis.

Com va anar la realització d'aquest curtmetratge?
El més complicat va ser la planificació. Vam estar diversos dies discutint com plasmar la nostra idea, les escenes, la seqüència, el material necessari, etcètera. Segurament gràcies això, la gravació va ser relativament fàcil. Altres dificultats les vam trobar a l'hora d'editar el curt, disposàvem de més de 10 minuts de gravació, dels quals havíem de reduir a 3 minuts com a màxim (requisit del concurs).

Els joves són prou conscients que poden escriure la seva pròpia història?
Els joves estem exposats a diversos perills que poden alterar fàcilment les nostres vides (drogues, ús abusiu de noves tecnologies...). En aquest cas, ser conscients dels riscs que aquests perills comporten, ens ajuda a decidir quina vida volem viure. Avui dia els joves disposem de molta informació i som coneixedors de bona part d'aquests perills, encara que després alguns en són més conscients que altres de les conseqüències.

Us agradaria continuar pel camí de l'audiovisual?
El camp de l'audiovisual ens atreu bastant, però de moment ho tenim com un entreteniment. Ara mateix pensem en acabar els estudis que estem cursant, però no descartaríem, si se'ns presentés l'oportunitat, dedicar-nos-hi.