TW
0

autofitxa
El meu nom es Mayca Santaeugenia Marí, vaig néixer a Maó, un mes de setembre de fa 37 anys, però des de en fa 14 que visc as Castell amb el meu fill Gael, de set anyets. Treballo des de fa també 14 anys a l'Ajuntament de Maó, i des de en fa un som administrativa del Servei de Joventut municipal. Actualment he col·laborat en l'organització d'"Una nit al Poli" que es celebra avui a Maó.

Quina és la proposta d'"Una nit al Poli"?
Aquest any, INJOVE ha presentat una nova edició del programa Alternanits, amb el qual els diferents punts joves del municipis de l'Illa col·laborem en la realització dels distints tallers. Entre ells, hi ha uns tallers que es realitzen un sol cop, com són una Ruta Nocturna a Ciutadella, el Festival Jove a Ferreries, i "Una nit al Poli", que aquest any es realitza des del Servei de Joventut al Poliesportiu Municipal de Maó. Aquesta és una activitat nocturna, que començarà a les 22 hores i acabarà a les 2 de la matinada, i en què es realitzaran activitats de diferents modalitats esportives, a les quals poden participar els joves de tota l'Illa. Desprès, a l'hora del descans, s'oferirà un bon panet, beguda, coca i xocolata. Per una altre banda també dir que INJOVE disposa de transport gratuït per a tots els joves que venguin de fora Maó perquè no hi hagi cap impediment a l'hora de traslladar-se, tant al 'Poli' com cap a casa al finalitzar l'activitat.

A qui va dirigida aquesta activitat?
Tant "Una nit al Poli" com les diferents activitats del programa Alternanits van dirigides a joves de tota l'Illa de 14 a 30 anys. L'any passat, aquesta activitat es va realitzar a Alaior amb la participació d'uns 180 joves, així que esperem aquest any poder apropar-nos o superar aquest numero. Per açò, animo a tots els joves, que venguin al Poliesportiu de Maó avui dissabte a les 22 hores, amb moltes ganes de passar una bona estona.

Quins són els propòsits d'aquesta iniciativa?
El que es pretén es donar a conèixer als joves el benefici de practicar l'esport i de gaudir d'una vida sana i la gran varietat de distints esports que es poden realitzar a l'Illa. Avui podran fer un mini torneig de badminton, bàsquet, rugby o futbol 7, carreres de les diferents modalitats de l'atletisme, practicar arts marcials com el taekwondo o l'aikido, ballar zumba i reggaeton, practicar skate, tir amb fona i patinatge.

Respecte a edicions anteriors, què en destacaria?
A l'any anterior hi va haver un gran numero de participants com ja he dit, la majoria alumnes de clubs esportius que van estirar amics i companys, i van passar una nit molt divertida. Cal dir que a aquesta activitat hi venen monitors de tots els casals menorquins, els monitors dels clubs esportius que imparteixen les activitats, el personal d'INJOVE, membres de Protecció Civil, Creu Roja,.. Perquè tot funcioni tranquil·lament i sense cap imprevist. Aquest any, hi ha previst que hi venguin unes 100 persones, però esperem que aquesta nit siguem molts més, així que us esperam a aquesta nit especial al Poliesportiu de Maó.