TW
0

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, mantindrà contactes amb la companyia aèria Air Europa amb la finalitat que reconsideri la seva decisió de deixar de connectar Menorca amb Barcelona en plena temporada baixa.

Aquesta decisió suposa una "mala notícia per a Menorca", explica el conseller Alejandre, perquè redueix la competència, que sempre beneficia als usuaris, i perquè aquesta companyia donava un "bon servei" i era la més 'balear' de les diferents operadores.

Luis Alejandre entén que en un mercat lliure impera la llei de l'oferta i la demanda i que, per tant, s'ha de respectar aquesta decisió d'Air Europa, motivada per la competència especialment de Vueling.

El conseller Alejandre recorda que Menorca compta amb quatre vols diaris amb Barcelona en temporada baixa amb Vueling "i no es descarta que operi també Ryanair". A més dels desplaçaments que ofereix el transport marítim.

El cas de Barcelona és diferent del de Madrid on la manca de connexions va motivar l'inici dels tràmits per a la declaració d'obligació de servei públic, raona Alejandre.