Curts. A dalt Ignasi Saura amb la maqueta i els 110 playmòbils als jocs des Pla de Sant Joan. A baix imatge de "Viu" d’Eva Kay Norrington - Ignasi Saura

TW
0

En el marc del IV Festival Menorca Jove celebrat al Claustre del Carme durant el cap de setmana, es van donar a conèixer els guanyadors del certamen ConcurtsMetratge 2012 que van ser Eva Kay Norrington pel curt "Viu" i, com a segon premi , Ignasi Saura i el seu curt "Sant Joanmòbil". La tercera edició de ConcurtsMetratge ha tingut una participació de quinze propostes, una més que l'any passat com explica la directora d'Injove, Mandi Seguí.

"Viu" és un missatge en positiu del que poden fer els joves sense necessitat d'estar-se tirats pel carrer fins les tres de la matinada perquè sí. Eva Kay Norrington, de 16 anys, mostra i demostra com s'ho passen de bé els seus amics amb múltiples activitats sanes i divertides.

Ignasi Saura, també de 16 anys, reprodueix l'esclat que es viu per Sant Joan als jocs des Pla amb s'Ensortilla amb 110 playmòbils que s'endinsen en la bulla autèntica d'una festa sense accidents.