TW
0

El reportatge de "Humans" d'aquesta nit, presenta la Jornada Diocesana de Joves, que es celebrà el passat dissabte 31 de març, al col·legi la Salle de Maó amb la participació de uns 120 joves de les diferents parròquies de Menorca.

La convocatòria l'han feta conjuntament els secretariats de Catequesi i Joventut amb el lema: "Viviu sempre contents".

La trobada, tingué com a finalitat fer un repàs pels principals esdeveniments que celebram en la Setmana Santa.

El gruix del matí es destinà a diversos tallers on a través de jocs i tallers es reflexionà sobre els aspectes centrals de la Setmana Santa, dies principals de la fe cristiana en que es commemora la passió, mort i resurrecció del Senyor.

L'objectiu principal d'aquest encontre va ser que els joves es puguin trobar, puguin compartir les experiències i impressions del que suposa formar part de la comunitat cristiana, de seguir a Jesús de prop. A més, el fet de treballar sobre la Setmana Santa fa que els joves puguin viure més intensament aquests dies centrals junt amb la resta de membres de les seves comunitats cristians.

En l'espai de l'entrevista de la setmana que presenta Diego Dubón, avui és al plató de "Humans" Mn. Rafel Mas, delegat de Pastoral Juvenil de Mallorca, que durant la quaresma va oferir unes xerrades quaresmals a Ferreries.

En l'entrevista, sobretot, és parla dels camins i orientacions que ha de tenir la Pastoral Juvenil en l'església actual, amb unes declaracions molts interessants i que s'han de tenir en conta.

El programa "Humans" es podrà veure aquesta nit a les 22 h. I demà divendres a les 13 i 21 h., a Televisió Menorquina. I també a https://menorca.info