Obra. Tres de les imatges del fotògraf de Ciutadella viatjaran el proper maig a Turquia. Aquests dies exposa a Arnedo una selecció dels seus bodegons. Actualment experimenta el retrat i la composició de figura humana amb objectes. - Bosco Mercadal

TW
0

L'obra de Bosco Mercadal (Ciutadella, 1960) viatjarà a Turquia. Serà el proper mes de maig quan tres de les instantànies del fotògraf, que resideix a la Rioja des de principis dels anys noranta, formaran part de la selecció estatal per a la biennal que organitza la Confederació Espanyola de Fotografia. Tot un orgull per a l'autor que, encara que acostumat a compartir la seva producció artística amb el món, no li lleva mèrit a haver estat triat entre altres companys de càmera de tota Espanya.

Mercadal exposa aquets dies a Arnedo. Una mostra on presenta els bodegons que tant el caracteritzen. Màgia visual com a eina d'escenificació dels objectes més quotidians transformats en autèntics versos de la imatge. "Estic molt content de poder exposar a Arnedo perquè és la ciutat del calçat, feina a la que he estat lligat durant anys", explica. Allà també exhibeix l'obra que el va fer mereixedor de l'Aqüeducte d'Or a la Biennal Internacional d'AFOCER. Actualment, treballa el retrat i la composició de bodegons i figura humana des de la que no dubta fer crítica social. Els temps no són bons, però la seva mirada continua lliure.