Elaboració. Les palmes es fan al convent de les concepcionistes de manera conjunta amb Mans Unides de Menorca - Javier

TW
0

Una de les tradicions més viscudes per Setmana Santa és l'inici de la campanya de venda de palmes per al Diumenge de Rams. Les monges de la Concepció de Maó i les clarisses de Ciutadella estan aquesta setmana immerses en l'elaboració de les palmes.

Com acostuma a fer cada any, Mans Unides de Menorca ha començat la campanya de venda i distribució per a les celebracions del proper Diumenge de Rams, el proper 1 d'abril, tan característic de la Setmana Santa. La confecció de les palmes és conjunta amb les monges de la Concepció i la mateixa organització de Mans Unides. A Maó, l'horari d'adquisició, al llarg de la setmana, serà de 10 a 13.30 hores, i de 16 a 20 hores els capvespres; i es farà a les mateixes dependències del convent de les concepcionistes.

La comunitat de les monges clarisses de Ciutadella també es suma aquesta setmana a la tradició. Aquests dies estan concloent la producció de les més de 1.000 palmes (estàndards i de solapa) que allà es confeccionen cada any. Per al cas, però, de Santa Clara, la venda tindrà lloc a partir de dijous capvespre, i divendres i dissabte en horari de matí i capvespre.