Unes tres-centes famílies, unes mil persones, van visitar l’escola ciutadellenca - Cris

TW
0

Un miler de persones van compartir una estona al Col·legi Nostra Senyora de la Consolació de Ciutadella, amb motiu de la jornada de portes obertes que va organitzar el centre. Una iniciativa que va servir per aplegar unes tres-centes famílies a les instal·lacions escolars.

La jornada de portes oberta estava prevista inicialment de 10 a 12 hores, però la gran afluència de gent va fer que l'horari s'allargués fins prop de la una del migdia. Aquesta era la primera vegada que aquest centre obria les portes perquè el pogués visitar tothom qui volgués, però especialment destinat perquè coneguessin l'escola les famílies dels alumnes del propi centre, i també les d'aquells joves que el proper any podrien estudiar allà.

Tallers
Els pares que van passar per la Consolació van poder veure les feines que realitzen els alumnes del centre, així com també els tallers en els que els infants van participar durant el matí. Es van fer activitats de confecció de disfresses, de polseres, de punts de llibre, d'informàtica o d'experiments, entre d'altres. A més, al pati es va instal·lar un castell perquè els més petits poguessin jugar, i es van fer activitats esportives, com ara bàdminton.

Convivència
La jornada de portes obertes va servir com a punt de trobada i de convivència tant per als pares i els alumnes com per als educadors i les religioses del centre.

A més, els grups de sisè de Primària i de quart d'ESO van organitzar rifes per tal d'aconseguir doblers per ajudar al finançament dels seus viatges de final de cicle.