TW
0

El concurs Protagonistes de la Vida Menorquina 2011 arriba a la recta final, amb la incorporació de més candidats a proposta dels lectors des Diari. Ja són 83 les persones o entitats que opten a un dels quatre premis, en les modalitats de sociopolítica, economia, cultura i esport. En la primera d'elles, continuen arribant paperetes amb el nom d'algun dels nous càrrecs públics del Partit Popular, encara que també s'incrementa el suport a candidatures com el col·lectiu d'indignats o la plataforma contra les retallades. La Plataforma pel transport aeri és també candidata al premi, així com l'Ajuntament de Sant Lluís pel 250 aniversari del poble.

En l'aspecte socioeconòmic, destaca Caritas, algunes empreses locals i persones del món de l'economia. S'ha incorporat a la llista Francisco Tutzó y Antonio Olives, que representen la nova Quesería Menorquina.

En cultura també hi ha molta participació, amb 23 candidats. Algunes de les noves propostes es refereixen a la celebració del 300 aniversari de l'Hospital de l'Illa del Rei i a Josep Vidal de l'Institut Menorquí d'Estudis.

També en activitats esportives hi ha més propostes. Paco Vallejo i Sergi Llull apareixen a la llista.

El sopar de lliurament dels Protagonistes de la Vida Menorquina 2011 serà el dilluns, 16 de gener, al Recinte Firal de Maó. També es donaran a conèixer els guanyadors del premis periodístics d'Editorial Menorca, en los modalitats d'articles ("Mateu Seguí Puntes"), d'autors menors de 25 anys; d'entrevistes ("Andrés Casasnovas") i de fotografia digital ("Domingo Marquès"). El termini per a presentar els originals conclou avui, a les 12 de la nit.Els dos primers premis tenen una dotació de 600 euros i el de fotografia de 450.