Alegria. La visita del Carter Reial a Ciutadella congregà una gran quantitat de persones, sobretot fillets, disposats a fer arribar la seva comanda als Reis Mags d’Orient - Paco Sturla

TW
0

Melcior, Gaspar i Baltasar ja coneixen els desitjos dels fillets de Ciutadella, després que ahir el seu carter recorregués el centre de la ciutat per a recollir les cartes dirigides a ses Majestats. Acompanyat d'uns petits ajudants i des de dalt d'una carrossa, l'enviat dels tres Reis Mags agafava una a una les cartes dels més petits.

Alguns no gosaven atracar-se massa al carter, i eren els pares els qui feien entrega del sobre amb els desitjos dels seus fills. La carrossa partí de davant l'Ajuntament i lentament, creuà la plaça de la Catedral, ses Voltes, la Plaça Nova i el Carrer de Maó fins arribar a la Plaça de les Palmeres. Durant el camí, els més petits combinaven l'emoció amb el respecte, els crits amb els somriures. El que no faltava en cap cas era la il·lusió.

Una vegada al final del recorregut, el Carter Reial, amb els sacs plens de peticions, deixà la carrossa i s'afanyà a fer arribar les peticions als Reis Mags. Avui en dia, amb la tecnologia tan avançada, els carters ho tenen més fàcil per comunicar-se amb els seus caps i, així, complir els somnis de tota una ciutat.