Jurat. Les dues cuineres que van tenir la missió d’elegir els plats guanyadors ho van tenir complicat - Javier

TW
0

El Club de Jubilats del carrer Vasallo de Maó va celebrar ahir capvespre una concorreguda mostra de cuina on els plats farcits d'originalitat i a la vegada de molta tradició en van ser els protagonistes.

El concurs de cuina va comptar amb la participació d'un total de 53 plats molt diversos que optaven a algun dels tres primers premis. Hi hagué des de dolços a salats, des de receptes tradicionals a d'altres d'allò més innovadores. Hi hagué lloc per a tot tipus de propostes culinàries i, curiosament, no n'hi va haver cap d'igual.

Dues cuineres professionals foren les encarregades d'avaluar l'elaboració i el detallisme de cada plat i malgrat ho tingueren d'allò més complicat, finalment van alçar com a primera classificada a Magdalena Fluxà qui elaborà una figura de peix elaborada en massa esfullada i farcida. La segona guardonada fou Margarita Seguí qui elaborà moniatos torrats al forn. La tercera posició al pòdium fou Lali Capó amb una greixera de peus de porc. Tots els concursants van rebre un record de participació. L'activitat va comptar amb més d'un centenar d'assistents qui, un cop elegits els guanyadors del concurs, van poder assaborir les delícies i llepar-se els dits de tan ampli ventall de plats d'elaboració casolana.