TW
0

La innovació és el que distingeix el líder dels seus seguidors. Aquesta frase pronunciada pel geni d'Apple, Steve Jobs, no deixa indiferent a ningú i molt menys a aquells emprenedors qui creuen en les noves tecnologies com l'eina imprescindible per estar al cap davant en desenvolupament i investigació.

I així ho devia pensar un afeccionat a la informàtica, l'alaiorenc Juanjo Pons, qui, després de donar una ullada a la xarxa d'internet a la recerca d'una mica d'informació sobre l'emblemàtic Camí de Cavalls, se n'adonà que l'immens potencial del traçat era poc conegut i no havia transcendit quant hauria en les tecnologies mòbils actuals.

L'interès perquè la seva terra fos coneguda arreu d'una forma fàcil i tenint en compte que a dia d'avui els mòbils són l'eina que tothom porta a sobre i una de les més properes a la societat, es posà a investigar quines possibilitats podia treure a llum. Així, aquest gran amant de la informàtica, sempre des de la vessant de l'afecció, decidí crear una aplicació per a mòbils amb tecnologia 'smartphone' que permetés conèixer pas a pas els 184 kilòmetres del traçat del Camí de Cavalls.

Lea el artículo completo en nuestra edición impresa ó adquiriendo el pdf en el servicio de venta on-line (pulse aquí).