TW
0

La sensualitat envaeix la nova producció de Marc Jesús (Eivissa, 1966). El proper dia 11 el pintor inaugura a la Galeria 22 d'Igualada una quinzena de quadres en què, senyala, "les 'meves' dones destaquen per ser més primetes i sensuals que abans". L'univers blau en femení que acostuma torna més atractiu i provocador, en la justa mida refinada de l'erotisme.

L'espai també serà escenari d'una selecció de les il·lustracions -una vintena- que composen el llibre "Sweet Suicides", d'Heptaseven Editores, que enceta una col·lecció d'art i que a més de 40 originals de Marc Jesús compta amb un breu poemari de José Luis Clemente.

A més, mostrarà un "petit aperitiu" escultòric amb quatre peces en ferro, inspirat en una sèrie de cabells femenins ondulats a manera de mars navegables. Marc Jesús continua treballant el segell més mediterrani, on l'evocació de l'Illa als exteriors és constant.

L'artista ja té el cap posat a la que serà la seva propera proposta d'estiu a la galeria Artara de Maó. "Vull que sigui una super exposició", diu. Fora de l'Illa, la seva obra es pot veure al Centre d'Art S'Estació de Sineu (Mallorca) i a l'espera de confirmació, potser l'exporta a Berlín.