La reunió es celebrà al Santuari de la Mare de Déu del Toro - PBM

TW
0

Ahir va tenir lloc al Santuari de la Mare de Déu del Toro, la reunió ordinària de principi de curs del Consell Diocesà de Pastoral, presidit pel bisbe Salvador Giménez.

El tema central d'aquest consell ha estat reflexionar sobre l'objectiu pastoral del Bisbat pels propers anys.

En la darrera reunió del passat mes de juny s'acordà que el tema seria sobre la "Nova evangelització". Ahir es va treballar el calendari i les línies prioritàries a dur a terme durant el curs 2011-12.

Així, en primer lloc el senyor bisbe acabarà la Visita Pastoral, a la ciutat de Maó, donant així per acabada, el que serà la primera Visita Pastoral a la Diòcesi.

Després es completa amb la posterior reflexió que aporta el senyor bisbe a cada comunitat i l'intercanvi amb les corresponents parròquies.

A l'inici de l'any, encara en aquest mateix curs pastoral, s'encetarà una reflexió a totes les parròquies i centres de la diòcesi, amb un objectiu comú: "La nova Evangelització".

Per dur a terme aquesta reflexió, es farà servir el document "La nova evangelització per a la transmissió de la Fe cristiana". Aquest és el text d'estudi que s'ha elaborat perquè arreu del món es prepari aquest Sínode de Bisbes de tot el món, que es reunirà a Roma, l'octubre de 2012.

A part de la reflexió que es farà durant el primer semestre, també s'oferiran jornades d'estudi i aprofundiment per aconseguir un coneixement del que suposa dur a terme la "Nova evangelització" en els temps actuals. D'aquesta manera es tindran prou elements per a l'elaboració d'un pla Diocesà de Pastoral a dur a terme durant els pròxims anys.

En la reunió d'ahir, també es va entregar el calendari diocesà.