Els assistents a la fira van poder escollir entre una gran diversitat d’articles - JJ

TW
0

Tal i com va dir ahir el batlle de Ferreries Manuel Monerris en el decurs de la inauguració de l'onzena Fira d'Artesania, que comptà amb la presencia, entre altres autoritats, del conseller Fernando Villalonga, aquesta té dos objectius, que els artesans tinguin un lloc per a mostrar els seus treballs, i donar motius perquè la gent visiti Ferreries. I per la gent que al llarg de la jornada del dissabte visità les diferents paradetes, podem dir que els objectius inicials s'assoliren des d'un principi.

Entre artesans amb carta, sense ella, i empreses agroalimentàries, en total són 75 les paradetes muntades.

La fira, que s'escampa entre la plaça Espanya i carrer Pare Huguet, dóna cabuda a tota mena de productes i objectes elaborats de manera artesana. Allà podem trobar ceràmiques, objectes de papers fets a mà, joieria, bijuteria, pell , ganivets, miniatures, espart, teixits, llana, jocs i entretenint, , sabates, sabons, herbosteria, metalls, araders, antiguitats, manualitats, productes ecològics, vins, formatges, melmelades, pastisseria...

A més, entitats de caire social com Mans Unides, el GOB, Una illa pel mon, Xanu Xanu, s'Altra Senalla, també tenen el seu lloc al si de la fira.

Al llarg de la jornada, la fira gaudí de l'ambient de la música i els balls del grup folklòric Sant Isidre, i de tallers d'espart, ceràmica, llana i ganxet, que comptaren amb força presencia d'al·lots amb ganes d'aprendre. Ja cap a la tarda, el grup Elements donà caliu musical al tràfec de gent que anava visitant els diferents estant.

Avui diumenge, la fira romandrà oberta de 10 a 14 hores, i com oferta complementaria, els visitants podran gaudir de contacontes, i tallers de titelles, ioga facial, torn de ceràmica, i de teler.

L'onzena fira d'artesania és una mostra variada i viva dels objectes fets a mà, sota la creativitats dels mestres artesans.