Satisfacció. Carlos de Olivar, ahir a casa seva, veurà com es compleix el desig de ser caixer senyor als 87 anys - carlos mira manzano

TW
0

La designació com a caixer senyor ha omplert d'alegria i orgull la casa de Carlos de Olivar Despujol al carrer Príncipe de Vergara de Madrid. Haurà estat als 87 anys quan haurà pogut complir el desig de representar la noblesa i presidir les festes de Sant Joan del bienni 2012-13.

El nou caixer senyor té pocs dies per endavant per prendre decisions i nomenar la resta de components de la Junta de Caixers, excepte sa capellana, que l'elegirà el rector de la Catedral.

El que sí té clar és que triarà a dos caixers pagesos d'arrel, amb la intenció de mantenir i perpetuar la tradició de Sant Joan, com també el caixer fadrí haurà de ser menestral, el que obrirà la porta a molts candidats.

Per a la tria, rebrà el consell del seu germà major, el degà de la Junta de Caixers Senyors Nomenats, José María, del seu germà petit, Simón, i del seu nebot, Simón de Olivar Vivó, ex caixer senyor (1998-99). Aquest últim serà l'encarregat de representar a Carlos de Olivar Despujol en els actes de la qualcada en els dos anys del bienni.

S'ha descartat la delegació en l'altre nebot, Luis de Olivar O'Neill, per residir a Sevilla i perquè ja ha sortit 4 vegades: dues com a titular i altres dues en nom del seu pare.