TW
0

Autofitxa
Vaig néixer el 19 d'abril de 1962 a Maó tot i que visc a Sant Lluís des de que em vaig casar, a l'any 1982. Tinc dos fills, un de 27 anys i un altre de 21. Sempre he treballat en el sector bijuter però a dia d'avui estic a l'atur. A part del teatre, les meves aficions son llegir, anar a passejar i nadar. El proper dissabte estrenem l'obra "Noltros, elles i es dimoniet", al local de l'OAR de Sant Lluís.


¿Quan es va endinsar en el món del teatre?
El meu fill petit, en Pau, feia teatre amb el grup "Tornam a ser aquí" i vaig començar a col·laborar amb ells. D'això fa set o vuit anys. Primer ajudava una miqueta i de cada vegada he anat agafant més responsabilitats.

Quina és la seva tasca a dia d'avui?
M'encarrego d'aconseguir l'atrezzo, de cercar gent que col·labori amb nosaltres i de coordinar una mica tot el que succeïx fora de l'escenari. La nostra intenció ara mateix és promocionar aquesta obra per aconseguir que ens contractin per actuar a festes de pobles o a urbanitzacions. Ens encantaria poder presentar aquest espectacle a l'aire lliure i, com que l'obra només té un decorat, pensam que és idònia per poder fer-ho.

Mai s'ha animat a pujar a l'escenari?
No, he fet petites aparicions però sense un paper concret. La veritat és que m'ho passo millor darrera de les cortines.

Quanta gent integra el grup "Tornam a ser aquí"?
Som al voltant de 15 persones però a vegades s'incorpora gent de fora per a qualque projecte determinat. Precisament el director de "Noltros, elles i es dimoniet" és en Tòfol Carreras, de l'Orfeón Mahonés. El vam anar a cercar perquè la nostra directora habitual, Martina Olives, tenia un compromís i no podia participar en aquest projecte.

Quant temps porten preparant aquest espectacle?
Vam començar a assajar el passat mes de gener. El meu fill petit, en Pau, que estudia Filologia Catalana s'ha encarregat de traduir i adaptar l'obra "Nosotros, ellas y el duende", de Carlos Llopis. El proper dissabte estrenarem aquest projecte a la sala l'OAR de Sant Lluís a partir de les 21 hores. El diumenge tornarem a repetir l'actuació, aquesta vegada a les 19 hores. La taquilla estarà oberta dissabte matí, entre les 10 i les 12 hores, tot i que les entrades es podran comprar fins a un hora abans de l'espectacle.

Què podrà veure el públic?
L'obra narra la història d'una parella que està a punt de casar-se. El pare d'ella va quedar vidu igual que la mare d'ell i quan els seus fills els presenten, s'enamoren. Entost d'un casament n'hi ha dos i durant l'espectacle es podran veure com es desenvolupen els esdeveniments i com les dues dones intenten dominar als seus respectius marits.