Casolania. Melcior, Gaspar i Baltasar van entregar ahir matí els regals a petits i grans - Gemma Andreu

TW
0

Puntuals com cada any, els reis Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar ahir a les 8 del matí a Llucmaçanes, amb la novetat de fer-ho en una galera. I ho van fer ben carregats de regals, tant per als infants i adults com per a les persones majors. Enguany, els Reis van entregar a tots els majors de 65 anys un present que els va fer molt feliços.

El recorregut per la casolania va començar pel camí d'en Claudis i va continuar pel camí de na Ferranda, on la Banda de Cornetes i Tambors de Dalt Sant Joan els esperava devora cas Vinater. En arribar a sa Plaça, Melcior, Gaspar i Baltasar van trobar-se amb un caramull d'adults i infants, que van acompanyar ses Majestats mentre repartien els regals pel carrer de Malbúger, camí des Fasser, carrer de sa Font i carrer Major. Els més menuts van estar molt il·lusionats i nerviosos fins que no els van entregar els seus regals.

Els Reis d'Orient, ja sense l'acompanyament de la banda de música, van arribar en galera fins el camí de Biniparrell i, per acabar, van dirigir-se al camí de Baix per tal d'entregar els darrers obsequis que portaven. Finalment, els Reis es van acomiadar dels fillets i filletes de Llucmaçanes, ja que havien de continuar el seu recorregut per altres indrets enfora del poble.