comitiva. Els Reis d’Orient van visitar el poble i caserius en tres carrosses i acompanyats de patges per repartir els regals a domicili - TONI SEGUÍ

TW
0

El llançament de focs artificials, que per uns minuts van il·luminar la matinada d'ahir, va anunciar l'arribada dels Reis d'Orient a Sant Lluís. Eren les set passades del matí, i la foscor encara envaïa les cases i els carres del poble, quan els il·lustres visitants es disposaven a fer realitat els somnis de centenars de fillets i filletes, molts dels quals ahir van ser més matiners que mai.

La comitiva reial estava formada per tres carrosses, que portaven els reis Gaspar, Melcior i Baltasar, acompanyats per un parell de patges i per altres dos que anaven a cavall. A més, cinc vehicles transportaven els nombrosos regals que altres patges es van encarregar d'entregar-los als diferents domicilis. Quan la comitiva va arribar a l'església parroquial, es va procedir una altra vegada al llançament de focs artificials i els tres reis van baixar de la carrossa per oferir cadascun un present al bon Jesuset del betlem instal·lat en una de les capelles exteriors del temple. A continuació, Gaspar, Melcior i Baltasar van prosseguir el recorregut pels carrers del poble i pels caserius des Consell, es Pou Nou i s'Ullastrar, saludant els petits i grans que esperaven la seva visita, mentre que els patges tenien prou feina per repartir els regals.

Un any més, els Reis d'Orient han comptat amb el suport logístic de l'Ajuntament i del CCE Sant Lluís, a més de la col·laboració de caixers i cavallers del poble, Molí de Baix i del grup de teatre Tornam a ser aquí, per tal de garantir l'espectacularitat d'una visita molt especial.