Imatge del cartell anunciador del concurs - Fires i Congressos

TW
0

El recinte firal des Mercadal acull aquest cap de setmana el VIII Concurs Morfològic de Gallina Menorca i la tercera edició de la Fira d'Aus de l'Illa.

La fira obrirà les portes a les 10 hores de dissabte i es podrà visitar fins les 13 hores i per la tarda de 16 a 19 hores. Diumenge la fira romandrà oberta de 10 a 14 hores. El lliurament de premis i distintius serà a les 12 hores de la jornada dominical.

A més a més del concurs morfològic, que enguany comptarà amb la participació de 35 exemplars de gallina menorquina, els assistents també podran gaudir d'una dotzena de gàbies de diferents races de gallina com poden ser la Java, Mos o Sebrith, a més de sis o set gàbies amb una important representació de coloms com per exemple d'Escampadissa, Figureta, Bastardillo o Zurita, entre altres.

Es tracta de la primera firal de 2011 al recinte firal i que, segons paraules del batlle des Mercadal, Francesc Ametller, "per una banda ajudem a potenciar la millora de la gallina de Menorca i per altra, fomentem el turisme firal del municipi".