iniciativa. Inés Garrel és la coordinadora de les primeres jornades per engrescar els voluntaris - Cris

TW
0

Líthica vol recuperar la implicació dels voluntaris en el projecte de conservació, manteniment i divulgació del conjunt de les Pedreres de s'Hostal. Amb aquest objectiu, l'associació organitza les I Jornades de Voluntariat, que tindran lloc els propers dies 7 i 8, de 9.30 a 13.30 hores. Segons explica Inés Garrell, coordinadora de les jornades, la trobada servirà per a engrescar la gent a col·laborar en la neteja de vegetació dels camins. "Les necessitats apreten i volem recuperar l'esperit de voluntariat de quan es va crear Líthica, moment en què el projecte arrancà gràcies a la col·laboració de la gent", afirma.

Garrell explica que convertir-se en voluntari "no sols és una forma de col·laborar en el projecte de Líthica, sinó també una oportunitat de gaudir de les pedreres i descobrir-les, ja que molts residents les desconeixen".

La idea del col·lectiu és organitzar la trobada de voluntaris cada mes o cada dos mesos. Apunta que també és necessària la col·laboració de voluntaris per tornar a engegar el taller Marès Art, un espai per a despertar la creativitat a través del treball del marès.

La coordinadora de les jornades informa que Líthica manté les Pedreres de s'Hostal obertes durant l'hivern i es poden visitar de franc, com a espai ideal de passeig, per a fer itineraris i per a gaudir de la natura.