TW
0

Un grup de joves de Ciutadella impulsa el Col·lectiu Rissaga, un moviment social i cultural que neix amb l'objectiu de dinamitzar el poble. Es tracta d'una nova experiència ciutadana per fomentar la trobada i la participació social. El col·lectiu inicia trajectòria sense voler dependre de les subvencions de les administracions, per mantenir el caràcter independent i practicant l'autogestió i l'organització assembleària.

La plaça de la Catedral acollí ahir la festa de presentació del Col·lectiu Rissaga, el qual inicialment comença a navegar amb una vintena de membres a l'assemblea. La jornada festiva comptà al llarg del matí amb un mercat d'intercanvi i un dinar popular. El capvespre l'ambient s'animà amb el passacarrers dels grups Esclat i Xaranga des Xubec; així com amb els espectacles de The Last Freestyle, Lawrence el Mago i Yemayá; i les actuacions de Capoeira, Bep Marquès, Leonmanso i Siscumoix.

El Col·lectiu Rissaga es reuneix cada diumenge i, avui, l'assemblea es trobarà a les 19 hores a la Casa de Cultura per a tothom qui es vulgui sumar. L'objectiu de l'entitat és aconseguir un centre social, com espai físic de trobada i d'intercanvi d'idees i projectes. La idea del grup és organitzar un mercat d'intercanvi mensual a Ciutadella com a primera passa.