Foto - José Luis Gregorio Pujol

TW
0

Foto Club f/Llum de Ferreries fa arribar la quarta edició de "Menorca a la vista" a una exposició que es pot veure a Ca n'Àngel des Mercadal, on es poden conèixer les obres guanyadores més algunes altres d'escollides pels organitzadors.

La IV edició de "Menorca a la vista" s'ha resolt en tres categories, la de "Menorca a la Vista", en què han resultat guanyadors José Luis Gregorio, F. Xavier Mercadal i Rafel Fèlix, tots menorquins; categoria Foto Club f/Llum, de temàtica lliure, que ha tingut com a guanyador Luis Lucía Hernando de Barcelona; i la millor col·lecció que ha estat la de Sergio Barriocanal Duque, de Madrid. El paisatge i l'enquadrament del detall, tant paisatgístic com d'algunes escenes referides a treballs tradicionals com la pesca o l'arader, són bàsicament les dues maneres com s'han resolt les fotografies guanyadores que si bé no resulten tan sorprenents com les d'edicions anteriors es posen a l'alçada de la qualitat assolida en les edicions anteriors.

"Menorca a la vista" va néixer amb el propòsit de convertir-se en un encontre nacional de fotògrafs i d'oferir nous incentius als seus socis en forma de tallers i altres cursos. En tan sols quatre anys el Foto Club f/Llum de Ferreries ha vist com creixia la seva iniciativa que ha estat reconeguda pels experts en fotografia.