TW
0

Les tempestes que van caure per la banda de llevant de l'Illa van esquivar Cala en Porter perquè poguessin celebrar les seves festes amb total normalitat.

Al matí la urbanització ja bullia amb ganes de passar-s'ho tant bé com cada any. Gran competició de castells d'arena a la platja; festa infantil amb l'arribada del déu Neptú que obsequià generós amb regals a tots els fillets i filletes; i paella per dinar tothom i anar amb la panxa ben plena a gaudir dels gegants i Majorettes que a les 17 hores ja estaven al carrer.

Puntual a les 18 hores a la Plaça de l'església sortia la qualcada i just una hora i mitja després de donar voltes per la urbanització començava el jaleo sense incidents fins l'hora del tancament d'aquesta edició.

Avui
Cala en Porter s'aixeca avui abans de les 9 hores amb la banda de Cornetes i Tambors d'Alaior, i a berenar tots de coca i xocolata a l'edifici municipal. Cap a les 10 hores sortirà la qualcada amb 35 cavalls que aniran a Missa de Caixers a les 11.30 hores. I a les 12.15 hores està previst comenci novament el jaleo. Al capvespre res d'avorrir-se. A les 18 hores més cavalls en una exhibició de doma menorquina. A les 19 hores exhibició de les Majorettes d'Alaior. A la nit ball folklòric amb el grup Es Born. El Bar Pons i Bar Sa Païssa també oferiran grups musicals i a les 24 hores castells de focs artificials.