Cavalls. Van participar una cinquantena de cavalls de diferents centres hípics de l’Illa - Gemma Andreu

TW
0

L'espectacle eqüestre a benefici de la Creu Roja ha esdevingut, després de dotze edicions, un acte dels importants entre els que omplen el programa de festes de Sant Bartomeu. Sota la coordinació de Tomeu Riera, aquesta vetllada eqüestre cada any guanya en prestigi i qualitat. Una cinquantena de cavalls, de diferents centres hípics, mostraren i exhibiren una gran qualitat en el seu maneig, tant en la doma menorquina com  la clàssica.

Cavalls Pel que fa a l'espectacle eqüestre, la participació fou la següent: Toni Seguí i Robert Pulido (Menorca Dressage), doma clàssica i menorquina alhora; Club Escola Menorquina, amb un espectacle amb el karaoke de rerafons; Grup cavallers de Maó, amb el mar de companyia; la gimnasta-equilibrista Laura Coll captivà la gent amb la seva destresa. Un repertori de bots ambientat amb la acompanyament de la banda de música, molt aplaudits per tots els assistents.

En un recinte ple, on més de 800 persones aportaren el seu gra d'arena per ajudar Creu Roja, s'inicià l'espectacle eqüestre; en primer lloc es feu la presentació de l'objectiu del mateix alhora que un poni portat per un al·lotet (Pere Moll, el cavaller més jove de la qualcada) amb la bandera de Creu Roja. De seguida, la banda de música de Ferreries, el primer cop que hi participa, sota la direcció de Josep Agustí Colom, feu un petit concert interpretant peces festives, adient a la festes que s'apropen.


Els cinc darrers campions del Concurs Morfològic de Raça Menorquina foren mostrats amb un dels seus fills, alhora que pels altaveus es narraven les seves respectives morfologies i la descendència que han tingut. Els cavalls són: Duman, Nonte, Malboro, Solitari, i Poderós. Les Quadres can Bernat realitzaren un elegant carrusel de quatre cavalls. I finalment, la Ganaderia Son Martorellet, a més de col·laborar deixant les seves instal·lacions i participar activament en l'organització, mostrà sis eugues amb tres pollins.

La festa acabà amb forts aplaudiments i felicitacions per la perfecció del resultat, una festa en què col·laboraren quasi un centenar de persones que són les que han fet possible l'èxit d'aquest XII espectacle eqüestre a benefici de la Creu Roja de Ferreries.