PROGRAMA. Mesquida presenta un repertori fresc propi de l’estiu - Cris

TW
0

La Banda Municipal de Ciutadella despedeix avui vespre la temporada 2009-2010 amb el segon dels seus concerts d'estiu, després de l'actuació oferida dimecres as Mercadal. I s'acomiada amb un repertori fresc i estiuenc que interpretaran seixanta músics i que es farà, per primera vegada, a la Plaça des Pins.
El director de la formació, Joan Mesquida, va explicar que una de les peticions que es va fer a l'Ajuntament era el canvi d'ubicació, ja que la Plaça de la Catedral era petita i en ser un lloc de pas provocava un tap. La regidora de Cultura, Maite Salord, també era conscient que l'espai era massa reduït, tenint en compte que "cada concert de la Banda és sinònim d'èxit, no només perquè hi ve molta gent, sinó perquè a més se'n va molt contenta".

L'actuació, que començarà a les 21.30 hores, s'ha dividit en dues parts. "La primera és més clàssica, amb temes a l'estil Broadway, i la segona inclou temes contemporanis, música pop-rock". Així, el concert començarà amb les obres "There's no business like show business", "American Graphity", "All time favorites" i "Carioca". I després del descans, la Banda interpretarà cançons com "Innuendo" o "Bohemian Raphsody" de Queen, "Imagine" de John Lennon, "Stayi'n Alive" dels Bee Gees i una selecció de temes de Deep Purple. "És un programa d'estiu, amb música lleugera i refrescant i que és possible que ens faci ballar a tots", va pronosticar Salord.

Prova pilot

La celebració del concert a la Plaça des Pins servirà de prova de cara a propers esdeveniments. "És un espai que ara, amb les obres acabades, és molt adequat per fer-hi actes culturals, segurament que no serà el darrer que hi farem", va assenyalar la regidora.

L'entarimat es situarà al mig de la Plaça des Pins, a la zona de la font, de manera que es puguin col·locar entre 800 i 1.200 cadires al seu voltant. A més, quedarà lliure tot l'entorn, on cabrà més gent de peus. També podran gaudir de la música els clients dels establiments que tenen terrassa a la plaça, fet que pot fer d'aquesta actuació un esdeveniment molt seguit per part del públic.

El director de la Banda va voler agrair la feina que durant tot l'any realitzen els músics, "per la seva fidelitat i l'assistència als assajos, que no és fàcil amb tants exàmens i temes de feina" que els ocupen. Igualment va fer extensiu l'agraïment a la junta directiva per "la seva bona feina".