Professionals. Els alumnes ja tenen ara els seus estudis acabats i poden entrar al món laboral - Gemma Andreu

TW
0

Alumnes de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca (EADM) i de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB) varen celebrar ahir conjuntament la festa de final de curs a la Sala Multifuncional d'Es Mercadal. L'acte es va fer de forma conjunta donat que aquest any s'ha graduat la primera promoció de llicenciats de l'ESADIB i la primera promoció de diplomats en art dramàtic de Menorca.

De Menorca van participar nou alumnes, dels 19 que van començar l'any passat. A segon curs en van passar 14, i han aconseguit la diplomatura aquests nou.
De l'ESADIB van venir 12 alumnes llicenciats que van protagonitzar les seves representacions, junt amb els estudiants menorquins, que també van dur a terme les seves pròpies escenificacions.

Fàtima Anglada, coordinadora de l'EADM, feia ahir un balanç positiu d'aquests dos anys, al afirmar que "és un objectiu acomplert, perquè fins ara només es podia aprendre teatre de forma amateur i nosaltres oferim formació reglada".

El curs vinent la seu de l'EADM estarà a Ferreries, després de passar per Maó, el primer any, i per Ciutadella, aquest segon any.