Acció i aventures. Joan Taltavull en el paper de protagonista, amb la intervenció de cares conegudes del teatre ‘amateur’ menorquí i de la música - Cris

TW
0

L'estrena ahir a Ciutadella del musical "Es Pirates" va ser un èxit rotund, el que demostrà que des de Menorca es poden fer produccions teatrals dignes i satisfer les ànsies del públic de gaudir d'un teatre d'entreteniment per a tota la família. Els espectadors de totes les edats ompliren les localitats del Teatre de Calós i es divertiren amb un musical esbojarrat i naïf, que destacà per la química dels actors, que ha dirigit Mari Genestar.

L'espectacle té tots els requisits per posar-se el públic a la butxaca: una història d'aventures i amor ambientada a la costa sud de Menorca, amb missatge ecologista inclòs, uns actors entregats en el paper de pirates i música i acció. En total 42 persones en escena (16 intèrprets, 14 músics i 12 tècnics) que aconseguiren anit captivar l'atenció d'un públic entregat. La interpretació musical, dirigida per la batuta de Joan Mesquida, oferí les dosis d'expressivitat que requeria l'adaptació de l'obra original de Gilbert&Sullivan.

El vestuari, el maquillatge, l'atrezzo i la posada en escena contribuïren a transportar el públic a l'època dels pirates, amb els referents del sentit del deure, les conseqüències de dir mentides i la descoberta del primer amor, tot en clau d'humor. L'obra produïda per MiB Produccions, la Fundació Ciutadella Cultura i la Fundació Teatre Principal, amb la col·laboració del Consell i el Govern, es representarà avui i demà a Calós, amb totes les localitats de la platea quasi al complet. El musical arribarà al Teatre Principal de Maó els propers dies 26 i 28.