L’exposició es reparteix per diferents carrers d’Alaior

TW
3

Tretze cases i patis d'Alaior s'obriran aquest diumenge capvespre al públic per tal de donar a conèixer la tasca de setze artistes i fotògrafs locals o vinculats amb la població. Aquesta iniciativa organitzada per Junts per Lô es complementa amb actuacions musicals de diversos estils, un recital poètic, una improvisació de dansa i un monòleg teatral.

No és la primera vegada que es porta a terme a Alaior l'apertura de cases per exposar art, però mai aquesta activitat havia tingut un abast tan multidisciplinar com el que tindrà el pròxim diumenge.

Els artistes que exposaran a les diferents cases, obertes de 19 a 22 hores, són els pintors: Llorenç Pons i Natalia Tamayo, Pol Marbán, Mikel Díaz Alaba, Xavier Salvador, Marcel Villier, David Cerrato i Mitiko Shiraiva, a més del gravador Pere Pons. A la llista s'ha d'afegir l'escultor Antonio Reblet; els fotògrafs Tòbal Esbert i Arantza Domínguez; l'artista audiovisual Isabel Andrés; l'art floral de Cati Febrer; la joieria de Dani Fàbregues i la papereria artesana de Núria Gavín.

Les actuacions començaran a les 19 hores amb el concert «Íntim» de Maria Camps i Pere Arguimbau a una casa de Es Banyer. A les 19.30 actuarà Suso González a un domicili de la Costa des Pou. Cristina Blanco i Joan Taltavull faran una improvisació de dansa a Es Carreró, a les 20 hores. Els poetes Ponç Pons, Pere Gomila i Jordi Odrí recitaran a una casa des Carreró a les 19.30. A Ses Parres hi haurà un monòleg teatral a càrrec de Paolo Girelli. Pau Sintes i Roberto Juanico posaran un toc de clàssic al Molí del carrer de Sa Bolla, a les 20.15. Maria Camps i Marc Alavoine oferiran Txa-txa-txa a Dalt ses Penyes. Tot acabarà a les 21.45 hores amb una festa conjunta a Dalt es Fossar.